Portefølje

Her er noen utvalgte jobber jeg har gjort, fra skisse til ferdig produkt. Nedenfor finner du porteføljen.

Airbus Defence & Space skulle flytte til nye lokaler og trengte hjelp til utsmykning og møbler til to møterom, kontorlandskap til 12 personer og to sosiale soner. Her er noen bilder av den prosessen. Flere bilder fra lokalet finnes i porteføljen.

 

Gamebyen dyreklinikk skulle flytte til nye lokaler. De skulle også starte for seg selv og trengte helt ny designmanual med farger, logo, bildebruk, webside. I tillegg ønsket de dekor og møbler til det nye lokalet.

 

Postnord trengte hjelp til fornying av sine eksisterende lokaler på Alnabru. Lokalene var gamle og skulle oppgraderes slik at de samsvarte med den nye designprofilen.

 

Allkopi skulle flytte til nye fine lokaler og trengte utsmykning til produksjonslokalene i første etasje, showrommet og kontor og møtelokalene i tredje etasje. I samarbeid med to av de ansatte, laget vi konseptet for utsmykningen. Jeg sto for skisser, prosjektledelse og utførelse.

 

Jeg driver også med produksjon av egendesignede produkter. Her er eksempler på noen av de. Du finner disse og flere på www.designetbutikken.no