Om Designet

Hva kan Designet tilby

Trenger du dekorasjonshjelp til butikken din? Eller trenger du hjelp til interiør og/eller utsmykning til arbeidsplassen din? Eller kanskje hjelp til å lage visittkort eller en logo? Da har du kommet til rette stedet!

Med min allsidige bakgrunn og stå-på vilje, gjør jeg jobben effektivt og bra.

Min utdannelse er fra blant annet Wester-dals School of Communication, Wolff Eksponeringsdesign. Tidligere har jeg jobbet som Dekorasjonsmaler i NRK, Eksponerings-designer i ADEK AS, Prosjektleder design hos Allkopi AS, Grafisk designer og prosjekt-selger hos Notto Tekstil & Solskjerming AS. Jeg jobber nå fulltid i Designet.

”Vibeke er meget strukturert, har høy gjennomføringsevne og er ikke redd for å ta i et tak”

Jorunn Legar, Personalsjef Allkopi AS

I Designetbutikken selges produkter designet og laget av meg, Vibeke Wold.

Jeg liker å utvikle nye produkter og ha nye kreative utfordringer. Mine siste design er smykkearmbånd i diverse steiner til både damer og menn. Jeg designer også skinnarmbånd i forskjellige farger, alle med magnetlåser.

Bøttehatter laget av restmateriale er også noe jeg lager. Disse lages i forskjellige størrelser og siden de lages av restmateriale, er alle unike.

Jeg har en kolleksjon med barneprodukter. De er laget i sterke, glade farger med motiver av diverse dyr, norske og litt mer eksotiske. Blant produktene å velge mellom, finnes blant annet barneservise, puslespill, alfabetplakat, ukeplan, skjørt, smekker og forkler.